LJUBLJANA I ZAGREB 07.01.-09.01.2022.

ZAGREB + LJUBLJANA + BTC + IKEA

  1. Dan (07.01.2022. Petak) Polazak iz BiH

Polazak iz Sarajeva u kasnim večernjim satima. Polasci iz Visokog, Kaknja, Zenice, Zavidovića, Žepča, Maglaja, Doboja i Banja Luke prema rasporedu.

  1. Dan (08.01.2022. Subota)  Ljubljana – BTC – Zagreb

Putovanje preko Hrvatske do graničnog prelaza Bregana. Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim satima i posjeta tržnom centru BTC. Više od 450 trgovina u BTC Cityju nude proizvode raznih ponuđača uključujući Apple, Benetton, Boss, C&A, Desigual, Furla, Gap,, Kenzo, Police, Ralph Lauren, Rossignol, Roxy, Samsonite,  Ugg, Under Armour, Zara te od  i Primark, kao i razne druge marke. Osim robnih kuća i trgovina koje nude proizvode renomiranih svjetskih i slovenskih brendova možete pronaći i brojne lijepe butike i male specijalizirane trgovine.  Tokom cijele godine, bez obzira na godišnje doba, možete uživati ​​u raznim događanjima od kulturne i sportske ponude, te gastronomskih užitaka. U 13,00 autobus će krenuti od BTC City centra prema centru Ljubljane. Šetnja pješačkom zonom preko Tromostja, Starog Mestnog trga, gradske tržnice ili Mesarjevog mostas sve do Zmajskog mosta ili starog grada uz pratitelja putovanja. U popodnevnim satima polazak iz Ljubljane prema Zagrebu. Dolazak u hotel u predvečernjim satima. Smještaj u sobe i slobodno vrijeme. Noćenje.

  1. Dan (09.01.2022. Nedjelja) Zagreb IKEA – BiH

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak u centar grada sa pratiocem grupe. Kraći razgled centra od Tomislavovog parka, preko Zrinjskog, do Trga bana Jelačića. Slobodno vrijeme u centru Zagreba do 14.00h. U popodnevnim satima polazak prema shopping centru IKEA i zadržavanje od cca 2,5h. Polazak za BiH, i vožnja istom putanjom kao u dolasku.

Cijena:  119,00 KM

U cijenu uključeno:

  • Prijevoz vlastitim modernim turističkim autobusima,
  • 1 noćenje s doručkom u hotelu u Zagrebu,
  • Posjete Zagrebu i Ljubljani uz pratioca putovanja,
  • Usluge pratioca i kompletna organizacija putovanja.

U cijenu nije uključeno:

  • Putničko zdravstveno osiguranje – 6,00 KM po osobi

NAPOMENA:

Za ulazak u Hrvatsku i Sloveniju potreban je alternativno: PCR test (ne stariji od 72h), Brzi Antigen test (ne stariji od 48h) ili potvrda o primljenoj drugoj dozi vakcine (najmanje 14 dana prije ulaska u EU).